De Week van de Opvoeding

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor.

Thema: Staan en opvallen
Hoewel de maatschappelijke druk toeneemt, zijn ouders bovenal weerbaar en veerkrachtig. Welke factoren zorgen ervoor dat ouders zich fijn voelen in het ouderschap? En hoe kunnen professionals hier een versterkende rol in spelen? Want wanneer het goed gaat met de ouder, gaat het ook vaak goed met het kind.

Opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is vooral ook genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen’.

De Week van de Opvoeding vindt plaats van maandag 5 oktober tot en met zondag 11 oktober.

Lees meer over de Week van de Opvoeding

Uitgelichte activiteiten

Huidig aantal 3

Online OpvoedParty

Maandag (5-okt), Dinsdag (6-okt), Vrijdag (9-okt)

In de week van de opvoeding zet Lunamare haar digitale deuren open voor alle (groot) ouders/verzorgers in Nederland voor een goed gesprek over alledaags opvoeden vanuit de eigenWIJSheid van opvoeders.

Lees meer »

Training Friendshipcards

Zaterdag (10-okt) | Zwolle

FriendshipCards: een set kaarten waarmee je spelenderwijs en visueel in gesprek kunt met je kind over emoties die helpend zijn bij het oplossen van conflicten.

Lees meer »

Zoek activiteit