Ademdag voor Vaders

Herken je dit? Dat het vaderschap tegelijkertijd prachtig is en uitdagend? Dat je in het ene moment overstroomt van de liefde voor je kind(eren) en op het andere moment compleet vastzit? Dat je je geen raad weet met bepaalde situaties, en daar wel graag uit wilt komen?

Een krachtige manier om met pittige situaties in je vaderschap om te gaan is ademwerk. Op deze dag ga je met een specifiek thema in jouw vaderschap aan de slag. Door een intense vorm van ademen, maak je ruimte, en geef je letterlijk lucht, aan een situatie waar je met je verstand niet uitkomt. Door middel van de ademhalingsoefeningen, en de support en bedding van de groep, kom je bij je kracht en je helderheid die nodig is om op een andere manier met deze uitdaging om te kunnen gaan.

Voor wie?

Deze dag is voor vaders in alle vormen en maten, die vanuit hun kracht, hun helderheid en een open hart in hun vaderschap willen staan. Thema’s die je in kan brengen variëren van de relatie met jezelf, je kind(eren), je (ex-)partner of je eigen vader of moeder.

Evenement
Kosten
€ 120,–
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor (ouders van)
Baby's, peuters, kleuters, schoolkinderen en tieners
Datums
Zaterdag 12 oktober 2019
10:00 - 17:30
Locatie
Vuurse steeg 1
3749 AN Lage Vuursche
Contactinformatie
Contactpersoon
Patrick Timmermans
Organisatie
Vader Visie
Telefoon
06-16964039