Afgelast wegens te weinig aanmeldingen: Centrum de Badde: Pubers opvoeden; moeilijk maar niet onmogelijk.

Deze avond is georganiseerd vanuit samenwerking tussen Centrum de Badde, Kwartier Zorg en Welzijn en GGD-Groningen.

De avond zal beginnen met een introductie over pubergedrag en een visie op hoe hiermee om te gaan. Wat is het verschil in ouderschap tussen kinderen van de basisschoolleeftijd en jeugd van het voortgezet onderwijs. Hoe ga je b.v. verschillend om met grenzen of het gesprek aangaan met..

Vlot na de introductie wordt u uitgenodigd om als opvoeders met andere opvoeders in gesprek te gaan over opvoeding en pubers. Wat werkt prettig en gaat goed, waar loop je tegen aan, hoe doen anderen dat. We denken hierin niet in goed en fout maar het is vooral een uitnodiging om met elkaar de dialoog aan te gaan. Hiervoor worden dialoogtafels geplaatst en is er per groep een gespreksleider.

De avond zal van 19:00 tot 20:30 duren en vindt plaats in de Badde. De afronding is rond 20:15 à 20:30. Indien er heel veel belangstelling zou zijn, kan het zijn dat we nog een grotere ruimte gaan regelen.

Aanmelden kan bij de balie van Kwartier of via Bart Wester: bart.wester@midden-groningen.nl , opbouwwerker bij Kwartier.

 

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor (ouders van)
Tieners
Datums
Donderdag 10 oktober 2019
19:00 - 20:30
Locatie
Centrum de Badde; Thorbeckelaan 54
9602 TR Hoogezand
Contactinformatie
Contactpersoon
Bart Wester
Organisatie
Kwartier, Zorg en Welzijn
Telefoon
0598364900