Funtime!

Algemene informatie over Funtime;

Funtime is een gezellige club van kinderen van ca. 6 tot  ca. 14 jaar, die samen leuke activiteiten ondernemen. Dit doen we een keer per maand, meestal op de eerste woensdag in de maand. In het  Olst, in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5.

Wanneer een kind op het speciaal onderwijs zit, vaak buiten de eigen woonplaats, is het soms lastig om in contact te komen met dorpsgenootjes. Of een kind het lastig vindt om contact te maken met andere kinderen, misschien net iets anders is dan anderen, een hulpvraag heeft, enz. Juist voor deze kinderen is het zo leuk om anderen te ontmoeten! Geheel vrijblijvend, samen met ouder(s)/begeleider(s); dus kom eens kijken en meedoen. Meld even wanneer je erbij wilt zijn; funtimeolstwijhe@ziggo.nl. of via Facebook;funtimeolstwijhe

Ouders/begeleiders blijven aanwezig tijdens deze activiteit. Als vrijwillig ouderinitiatief is Funtime opgezet om ouders en kinderen elkaar te ontmoeten, contact met elkaar is daarbij uitgangspunt; samen doen, spelen, elkaar leren kennen.
Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor (ouders van)
Schoolkinderen
Datums
Woensdag 3 oktober 2018
14:30 - 16:30
Locatie
Jan Schamhartstraat 5
8121CM Olst
Contactinformatie
Contactpersoon
simone benneker
Organisatie
Funtime
Telefoon
0570563570