HELP! een Tiener in huis – Hoe houd je het samen leuk

De puber-tijd is voor ouders de meest lastige en uitdagende periode in de opvoeding van hun kinderen. Hoe ga je om met schermgebruik, meehelpen in huis, huiswerk, uitgaan, wisselende emoties. De puber-tijd is als leven op een vulkaan. Je weet dat er uitbarstingen komen, alleen niet wanneer.

Hoe zou het zijn als je het gezelliger kunt krijgen thuis tijdens deze periode?

In deze interactieve bijeenkomst laat drs. Lieke Kalhorn, pedagoog en Gordontrainer, je zien hoe dat kan. Hiervoor gebruikt zij 5 simpele maar zeer effectieve communicatievaardigheden uit de methode effectief communiceren met tieners van Thomas Gordon

Uitgangspunt van deze benadering is dat je in gesprek gaat met respect voor elkaars mening en met oog voor elkaars behoefte. Je leert met deze tips bijvoorbeeld om conflicten op te lossen op een manier waarbij niemand het gevoel heeft dat hij verliest.

Het kan echt!

Het levert een fijnere thuissituatie op waarin je je puber voorleeft respectvol te communiceren en zo problemen aan te pakken en op te lossen.

Tijdens de week van de opvoeding is deze bijeenkomst helemaal gratis. En het aantal deelnemers is beperkt, vol=vol. Dus wacht niet te lang met je aan te melden.

 

 

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor (ouders van)
Tieners
Datums
Donderdag 4 oktober 2018
19:30 - 21:00
Locatie
Molenstraat -centrum 1
7314 HD Apeldoorn
Contactinformatie
Contactpersoon
Lieke Kalhorn
Organisatie
Kalhorn Coaching & Training
Telefoon
06-19646390