Lezing over motivatie bij jongeren

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert een lezing over hoe motivatie werkt bij jongeren. Deze lezing vindt plaats op donderdag 5 oktober van 20.00 tot 22.00 (inloop vanaf 19.45 uur) bij WIJ de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Huub Nelis, auteur van de boeken “Motivatie binnenstebuiten”, “Puberbrein binnenstebuiten” en “Talent binnenstebuiten” zal de lezing verzorgen.

Veel ouders worstelen met de motivatie van hun kinderen. Hoe krijg je je kind in beweging? De ene jongere lijkt niets te willen, de ander wil schijnbaar van alles tegelijk en heeft moeite met kiezen. Wat voor rol heb je daar als ouder in? Hoe kun je kinderen daarbij ondersteunen?

Huub Nelis geeft in zijn verhaal veel praktische voorbeelden en tips over de werking van motivatie en de invloed die ouders daarop kunnen hebben. De kunst is om jongeren op zo’n manier te begeleiden en te inspireren dat ze uit zichzelf in beweging komen. Aan de hand van de basisprincipes van motivatie en herkenbare voorbeelden laat Huub Nelis zien hoe dit werkt.

Hebt u interesse in deze lezing, dan kunt u zich aanmelden via info@wijheemstede.nl onder vermelding van lezing motivatie bij jongeren.

 

 

 

Evenement
Kosten
Aanmelden verplicht
Ja
Website
Activiteit is voor (ouders van)
Tieners
Datums
Donderdag 5 oktober 2017
20:00 - 22:00
Locatie
Landelijk
Contactinformatie
Contactpersoon
F van Blitterswijk
Organisatie
Centrum voor Jeugd en Gezin Heemstede
Telefoon
023-5483828