Theateravond ‘Puber in huis? Een toer! met Marina van der Wal

In de Week van de Opvoeding organiseert Carins organiseert op donderdagavond 10 oktober 2019 om 20.00 uur in Schouwburg De Lawei in Drachten de theateravond ‘Puber in huis? Een toer!’ met Marina van de Wal.

Marina is inmiddels voor veel ouders met pubers een bekende: ze is regelmatig te horen en te zien in diverse radio- en tv-programma’s. Ze is moeder van ‘bijna-klaar-pubers’ en co-auteur van meerdere boeken. Het beloofd een avond te worden vol herkenning, humor en tips over het eeuwige gedoe rondom huiswerk, grenzen stellen, op tijd thuiskomen en loslaten. Vanaf 19.15 uur en in de pauze is er een infomarkt waar bezoekers vragen kunnen stellen over alles wat komt kijken als je een puber in huis hebt. De theateravond is gratis, aanmelden is nodig via www.carins.nl/theateravond.

Duizenden ouders van pubers hebben de thema-avonden van Marina van der Wal al bezocht. De theateravond ‘Puber in huis? Een toer!’ is bedoeld voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool of op het voortgezet onderwijs (in Smallingerland).

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor (ouders van)
Schoolkinderen en tieners
Datums
Donderdag 10 oktober 2019
20:00 - 22:00
Locatie
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Contactinformatie
Contactpersoon
Ytsje Damstra
Organisatie
Carins
Telefoon
0610972232