Workshop Relax Mama!

Op woensdagavond 9 oktober 2019 om 19.30 uur organiseren we de gratis workshop Relax Mama! door Elsbeth Teeling (Club van Relaxte Moeders) in brasserie Muller en Co. te Berkel en Rodenrijs. U kunt hier nu al kaarten voor bestellen.

Iedere moeder weet het: het ene moment is het oergezellig met zijn allen, het andere moment wenste je dat je alleen in een hutje op de hei zat. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Met de 101 tips en inzichten van Relax Mama, Love Mama en Relax Mama in de Keuken van Elsbeth Teeling kun je de hele wereld aan. Met humor en relativeringsvermogen gaat Elsbeth in op het moederschap tijdens de workshop Relax Mama!

U kunt nu al een kaartje reserveren voor deze gratis workshop. Mailt u dan naar Natasha.Mirchi@lansingerland.nl en laat weten met hoeveel mensen u komt. Na aanmelding krijgt u informatie toegestuurd over het exacte programma voor deze avond. Heeft u vragen over deze voorstelling? Stuurt u dan een mail naar bovenstaand mailadres.

Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Vol = vol!

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor (ouders van)
Baby's, peuters, kleuters, schoolkinderen en tieners
Datums
Woensdag 9 oktober 2019
19:30 - 22:00
Locatie
Kerksingel 9
2651 CC Berkel en Rodenrijs
Contactinformatie
Contactpersoon
Natasha Mirchi
Organisatie
Gemeente Lansingerland