Partners

Steun jij ook de Week van de Opvoeding en wil je partner worden? Met ruim 500 succesvolle activiteiten per jaar en online conversaties, worden vele ouders bereikt en kunnen zij ook kennismaken met jouw organisatie. Zie hieronder wie onze partners zijn, wat jij van ons kunt verwachten en wij van jou als partner.

Huidige partners

Wanneer ben je partner van de Week van de Opvoeding?

Een organisatie is partner indien zij de Week van de Opvoeding actief ondersteunen in de vorm van verspreiding van het doel/boodschap van deze week en/of het organiseren van een (terugkerende) activiteit.

Aan welk soort organisaties denken wij?

Organisaties die zich bezighouden met of inzetten voor opvoeding/opvoedsteun en/of ouderschap met als doelgroep ouders en medeopvoeders.

Wat verwachten we van jou als partner en kun je van ons verwachten?

Zie hieronder onze voorwaarden. Het Nederlands Jeugdinstituut is gemachtigd ten alle tijden onze voorwaarden aan te passen of het partnerschap in te trekken.

Voorwaarden voor partnerschap

 • Actieve ondersteuning van de Week van de Opvoeding door een organisatie met een jaarlijkse bijdrage in de vorm van PR aan het doel van de Week van de Opvoeding en/of activiteit organiseren tijdens de Week van de Opvoeding, rondom het thema opvoeding en/of ouderschap.
 •  Bekendheid geven over de Week van de Opvoeding door het verspreiden van informatie via website, nieuwsbrief, social media en/of drukwerk:
  – over de WvdO algemeen, zowel voor en tijdens de week met gebruik van het originele logo.
  OF
  – over een activiteit rondom het thema opvoeden en/of ouderschap, zowel voor als tijdens de week met gebruik van het originele logo.
 • Aanvraag partnerschap via het NJi door te mailen naar: info@weekvandeopvoeding.nl met hierin de invulling van het partnerschap (hoe draagt de organisatie bij aan de WvdO) en eventueel te organiseren activiteit + korte omschrijving organisatie/link met WvdO en logo + URL van website voor verwijzing.
 • Wat krijgt je als partner hiervoor terug:
  Opname logo + link website van de organisatie en vernoeming van bedrijf/activiteit voor aanvang en tijdens de Week van de Opvoeding via Nieuwsbrief en op officiële social media kanalen Facebook en Twitter van de Week van de Opvoeding. Daarnaast wordt je via de nieuwsbrief altijd op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en landelijke activiteiten.

Contact

Neem contact op met Jolyn Berns, adviseur NJi, als je als organisatie partner wilt worden via weekvandeopvoeding@nji.nl.